Lite om mig

Hej!

Jag förstår att du undrar vem jag är eftersom du kommer in på Milagres hemsida. Milagre har funnits sedan december 2004. Namnet betyder mirakel på portugisiska. Efter några resor till Brasilien föll det sig naturligt att döpa mitt företag till Milagre.

Mitt namn är Katri och har genom livet haft en röd tråd av andlighet oavsett om jag velat det eller inte. Jag förstod inte att det jag kände och upplevde i mitt liv var något speciellt utan använde det på ett omedvetet sätt. Efter en stor kris öppnades mina ögon och jag blev som en svamp efter kunskap av det "okända" så som NDU (nära döden upplevelser), tidigare liv, healing och medialitet. Känslan av magi uppstod i mitt liv. Så småningom kom jag i kontakt med Reikin och de etiska aspekterna av healing och medialitet och insåg att anama det.

Andligheten för mig blev en livsstil inte en religion. Jag kände att jag behövde ha kunskap i psykologi och mänksligt beteende och läste därmed till socionom och skaffade mig även arbetslivserfarenhet i arbete med människor. Under tiden fördjupade jag mina kunskaper i kanalisering och blev Reiki master och Karuna Reiki master. Men jag stoppade inte där utan var förundrad över det mänskliga sinnets natur och läste till hypnoterapeut, hypnoanalytiker samt tidigare liv- och regressionsterapeut.  Jag har också under åren gått kurser som Alberto Villoldos Munay-Ki, Tibetansk Lama Fera, Seichim, trancehealing och olika mediumutvecklingskurser hos som t.ex. Iris Hall, Pallí Jonsson från Island med flera, men också Helande massage på Axelssons i Stockholm. Sökandet fick mig att även resa till ett ett spritistisk healingcenter i Brasilien, 2009, fem fantastiska resor och väldigt utvecklande. 

Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper genom att samordna en del av dem under två härliga veckor mellan den 9-22 mars i en varm och avkopplande miljö i Jacumâ, Brasilien. Jag håller en tre dagars kurs i Reiki 1 och 2 och en två dagars kurs i att lära sig kanalisera sitt högre jag och inre guider. Ett underbart tillfälle att ta hand om sig själv, höja sina energier och utvecklas personligt och andligt. Förutom Reikin kommer det finnas yogapass på schemat som är fantastisk till att hjälpa kroppen att släppa blockeringar. Vi kommer skaka loss våra höften i brasiliansk samba, vilket även det är en upplevelse. Jag erbjuder även tidigare liv- och regressionsterapi sessioner till den som känner en önskan om att se sin storhet till ett mycket förmåligt pris. Har du spänningar i rygg, nacke och axlar som behöver helande massage kommer det finnas möjlighet att boka tid för det också.

Jag hälsar er välkomna till ett härligt äventyr i nordostligaste Brasilien!

Katri Kalemäki
KarunaReikimaster
Hypnoterapeut/ socionom m.m.

Praia de Jacumâ

Pousada Viking

artikel