Här nedan får du mer detaljerad information om resan.

 

Härliga andliga och personligt utvecklande veckor med Milagre i Jacumâ, Paraiba Brasilien 9-22 Mars 2020

 

I mars 2020 ses vi i Jacumâ i delstaten Paraiba i Brasilien, för två härliga veckor med healing och personligutveckling. Du får lära dig Reiki healing, jobba med personlig utveckling, morgonyoga och sambasteg. Du kommer även i lugn och ro koppla av på Praia de Jacumâ och skaffa dig en härlig solbränna. Det kommer finnas utrymme för utflykter till härliga sevärdheter.

 

Reiki
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läknings-processer och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. 

Vad Reiki är och hur det fungerar kan du läsa det under fliken Om Reiki

Skillnaden mellan Reiki och andra healingmetoder är att eleven under två dagar blir initierad för att bli kanal för den universella livskraftenergin. Därför är det en naturlig del att genomgå personligutveckling som innebär att du höjer dina energier och ökar din intution och mediala förmåga.

Reiki 1 lär du dig grunderna och höjer dina energier.

Om du gått både 1 och 2 och känner att du vill bli Reiki master, lärare, och följa med till vackra Jacumâ hör då av dig till mig så berättar jag hur vi går till väga.

CMP- personligt utveckling

 

Yoga

Eftersom vi skapar blockeringar i kropp och själ är Yogan ett bra sätt att komma åt och frigöra och släppa dem. Därför kommer det finnas yogapass som en del i kursveckorna i Brasilien. Vi kommer ha en kunnig brasiliansk yogalärare under dessa två veckor. 

Samba
Vi ska inte bara utforska det okända utan också ha kul med samba. Vi är ju trots allt i sambans land. Vi ska röra på våra höfter och lära oss sambasteg med hjälp av brasiliansk sambalärare.

Sol, bad och shopping

Jacumâ ligger i nordostligaste Brasilien mellan Recife och João Pessoa. João Pessoa är den ostligaste staden i amerika. Här finns vackra stränder med minst 28 grader i vattnet. I mars är det skönt väder med strålande sol. Naturligtvis kommer det finnas utrymme till guidade turer till populära stränder, turer till sevärdheter, avkoppling med Sol och bad. Glöm inte solskyddskräm med hög faktor, det högsta du kan hitta. Vi är nämligen inte så långt från ekvatorn. Det kommer även finnas tid för lite shopping av inhemsk handkraft. Kanske en brasiliansk hängmatta skulle passa hemma hos dig. 

 

Ett fantastisk äventyr väntar dig då du lär känna dig själv och andra på oväntat sätt.

 

Tid: oktober 2020 

Antal platser: ca 10

Plats: Pousada Kamaka, Jacumâ i Paraiba, Brasilien. 

Kursavgift:  4000 sek

I kursavgiften ingår kurserna Reiki 1 med diplom, förmiddags och eftermiddagsfika under kursdagarna,  2 dagar CMP - personlig utveckling, Yoga 2 ggr samt Samba 2 ggr med brasiliansk danslärare. Tillkommer härliga festkvällar på Kamaka.

OBS! Resa och boende tillkommer, se nedan.

Föranmälan: Ring mig på 0723-713 233 för föranmälan, bokning av rum och lite tips inför resan. Hela kursavgiften ska vara inbetald senast 30 september 2020

 

 

Välkomna!