Här nedan får du mer detaljerad information om resan.

 

Härliga andliga och personligt utvecklande veckor med Milagre i Jacumâ, Paraiba Brasilien 9-22 Mars 2020

 

I mars 2020 ses vi i Jacumâ i delstaten Paraiba i Brasilien, för två härliga veckor med andlig personligutveckling. Du får lära dig Reiki healing, hur man kanaliserar sitt högre jag, morgonyoga och sambasteg. Du kommer även i lugn och ro koppla av på Praia de Jacumâ och skaffa dig en härlig solbränna. Kanske hinns det även med någon utflykt. Här kan ni läs om mig.

 

Reiki
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läknings-processer och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. 

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Reikibehandlingar är godkända av Skatteverket då det befrämjar avslappning vid stress.

Skillnaden mellan Reiki och andra healingmetoder är att eleven under två dagar blir initierad för att bli kanal för den universella livskraftenergin. Därför är det en naturlig del att genomgå personligutveckling som innebär att du höjer dina energier och ökar din intution och mediala förmåga.

Reiki 1 lär du dig grunderna och höjer dina energier.

Reiki 2 får lär du dig distanshealing och höjer dina energier ett snäpp till.

Om du gått både 1 och 2 och känner att du vill bli Reiki master, lärare, och följa med till vackra Jacumâ hör då av dig till mig så berättar jag hur vi går till väga.

Lär dig kanalisera
I den här kursen öppnar du upp för att kommunicera ditt högre jag, din inre guide. Här får du känna på hur det är att ha "Flow" i din kreativa kraft. Kursen kommer i längden utveckla din intuitiva/mediala förmåga, hålla inspirerande tal eller varför inte öka sin kreativitet, din skapande kraft i olika områden i ditt liv.

Yoga

Eftersom vi skapar blockeringari i kropp och själ är Yogan ett bra sätt att komma åt och frigöra och släppa dem. Därför kommer det finnas fyra pass yoga som en del i kursveckorna i Brasilien. Vi kommer ha en kunnig brasiliansk yogalärare under dessa två veckor. 

Samba
Vi ska inte bara utforska det okända utan också ha kul med samba. Vi är ju trots allt i sambans land. Vi ska röra på våra höfter och lära oss sambasteg.

Sol, bad och shopping

Jacumâ ligger i nordostligaste Brasilien mellan Recife och João Pessoa. João Pessoa är den ostligaste staden i amerika. Här finns vackra stränder med minst 28 grader i vattnet. I mars är det skönt väder med strålande sol. Naturligtvis ingår avkoppling med Sol och bad. Glöm inte solskyddskräm med hög faktor, det högsta du kan hitta. Vi är nämligen inte så långt från ekvatorn. Det kommer även finnas tid för lite shopping av inhemsk handkraft. Kanske en brasiliansk hängmatta skulle passa hemma hos dig. 

 

Ett fantastisk äventyr väntar dig då du lär känna dig själv och andra på oväntat sätt.

 

Tid: 9-22 mars 2020 

Antal platser: 10 

Plats: Pousada Viking, Jacumâ i Paraiba, Brasilien. 

Kursavgift:  7000 kr inkl. moms.

I kursavgiften ingår kurserna Reiki 1 & 2, diplom, förmiddags och eftermiddagsfika under kursdagarna, kursen "Lär dig Kanalisera", Yoga 4 ggr, Samba 4 ggr och två exklusiva middagar.

Föranmälan: Ring mig på 0723-713 233 för föranmälan, bokning av rum och lite tips inför resan. Sista dag för föranmälan 31 januari 2020.  Anmälningsavgift 1500 kr swisha 0723713233 eller sätt in på bankgiro 5109-2146. Anmälningsavgift fås ej tillbaka vid återbud då det ses som en administrationsavgift. Hela kursavgiften ska vara inbetald senast den 10 februari 2020.

Bokning av resa: Du ansvarar själv för att boka din resa. Om du vill ha hjälp med bokning av flygbiljett kontakta www.brasilienexperten.se på telefon 035-12 88 75. 

Övrigt:  

Vi bor på Pousada Vikings strandhotell i Jacumâ i delstaten Paraiba i enkelrum, dubbelrum eller del i dubbelrum. Frukost ingår i priset. Det finns restaurang att köpa lunch och middag. Bokning av rum sker vid föranmälan och betalas på plats i Brasilien.

 

Välkomna!