MEDIUMUTVECKLING KURS

Öppna upp dig för andevärlden - lär känna dig själv och dina förmågor.

Alla är välkomna - nybörjare - till avancerad då vi alltid utgår ifrån din egen förmåga. 

Den 16-17 mars 2019 kommer Islands kanske mest välkända och välrenommerade medium Palli Jóhnson och hans hustru Johanna Brahe till Milagre i Varberg för att hålla en spirituell helg med aurafoton, storseans och mediumtveckling kurs. Palli har sedan barnsben sett och arbetat med andevärlden. På Island är hans kurser mycket eftertraktade och platserna fylls på snabbt. Nu har du möjlighet att öppna upp och utveckla dig själv och dina mediala gåvor. Palli och Johanna har vidareutvecklat sina förmågor i den engelska spiritistiska skolan, Arthur Findley collage.

Kursen består av meditation, övningar, finna din egen styrka i mediumskapet, hur du bygger din egen energin inifrån, stärk dina sinnen, själ till själ-blandning och länka till andevärlden. 

Alla är välkomna - nybörjare - till avancerad då de alltid utgår ifrån din egen förmåga. 

Räkna med en oförglömlig helg med Palli, Johanna och andevärlden.  

Om Palli och Johanna

Jóhnsson Palli är ifrån Island och är en spirituell Healer, en av de bästa på Island. Han är även tränad på Arthur Findlay College. Palli är medium, fysiskt medium, transhealer och lärare. Han tar aurafoton och läser dem, ger spirituell healing och vägledning både genom tarotkort och via "kaffekopp". 

Johanna Brahe är medium och helande livscoach. Johanna läser också aurafoton. Som par är Palli och Johanna närmast oslagbara med sina förmågor .  

16-17 mars 2019 Mediumutveckling

Språk: Kursen hålls delvis på svenska/ engelska.

Tid: 16-17 mars kl. 10.00-17.00, båda dagarna.

Plats: Engelbrektsgatan 12, Varberg

Övrigt: Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår. Det finns möjlighet att värma medtagen Lunch. Thairestaurang och pizzeria finns i närheten.

Anmälan och kursavgift:  Mediumutveckling kursavgift totalt 2500 kr inkl moms. Anmälan till katri.kalemaki@hotmail.se och swisha anmälningasvgit 500 kr till 0723-713 233 eller betalas via bankgiro 5109-2146. Hela kursavgiften ska vara inbetald senast 16 augusti. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud.

 

Välkomna!

 

 
 
 
 
 
 
 

Palli arbetar även som lärare inom healing och har cirklar inom utveckling och hur man utökar sin egen sensitivitet.