Reiki kurser 2018

Reiki 2

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. 

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. 

I Reiki 2 får du tillgång till symboler som används till distanshealing. Den andra Reikigradens initieringsprocess ger ett "engergikliv" åtminstone fyra gånger så stort som första gradens. Om du sedan vill gå vidare och utvecklas inom Reiki har du master nivån som innebär att du blir Reiki master/ lärare. Ett fantastiskt äventyr väntar där du lär känna dig själv och andra på ett oväntat sätt. 

Förkunskap: Reiki 1

Tid: XX kl. 10.00-17.00, båda dagarna. 

Plats: Engelbrektsgatan 12, Varberg, Hallands län 

Övrigt: Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår. Medtagen lunch går att värma i lokalen. Det finns restauranger i närområdet. Intyg ingår. 

Anmälan och kursavgift:  Kursavgift 2500 kr inkl moms. Anmälningsavgift 500 kr till Swish 0723-713 233 eller till bankgiro 5109–2146. Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid återbud. Hela avgiften ska vara inbetald före kusstart.

 

Välkomna!

Rei

Ki