Suggestionsterapi

Suggestionsterapi bygger på att upprepa positiva budskap till det undermedvetna. Genom att upprepa positiva budskap kan du byta negativa tankar mot positiva och hypnosen gör att det är lättare att tillgodogöra sig suggestioner. Passar bra när man vill sluta röka, gå ner i vikt eller förbättra sitt självförtroende. Suggestionsterapi kan hjälpa dig att förändra uppfattningen om dig själv eller komma tillrätta med dåliga vanor. En suggestion kan beskrivas som realiserandet av en idé. 


Det är viktigt att veta att personen som blir suggererad själv måste vilja ta emot suggestionen. Det går inte att suggerera människor till att göra saker mot deras vilja. Inom suggestionsterapi använder man suggestioner som är bra för klienten och som stärker denna och skulle klienten mot förmodan erhålla en suggestion den inte accepterar så rotar sig denna inte i det undermedvetna, utan väljs bort av personen. 

Är du känslorökare eller lider av något som stör sinnet så kan du ha svårare att sluta röka. Då skulle jag rekommendera dig att genomgå hypnoanalys i första hand och sedan suggestioner för att sluta röka.

Vill du bli rökfri?

Hur många gånger har du gett löftet om att ge dig själv ett rökfritt liv, ett liv utan rosslig rökhosta, kalla händer och dålig konditon? Du vill ha en frisk andedräkt, och ha en fantastisk hälsa och kondition. Jag kan hjälpa dig att bli och förbli rökfri. Boka tid för ett introsamtal så kan jag berätta för dig hur jag kan hjälpa dig att bli rökfri för gott utan ett efterhängset begär efter nikotin och med en hälsa på topp. Vi träffas vid tre tillfällen á 1000 kr. Om du bokar och betalar direkt får du rabatt.

Det spelar ingen roll var du befinner dig i landet vi tar det via nätet.

"Jag var själv en inbiten rökare när jag gjorde min egen hypnoterapi mot rökning. Har inte haft en enda dag med sug sen dess." /Katri

 

 

Suggestionsterapi används vid problem som t.ex. rökning, nagelbitning, examensnerver, bantning, avslappning m.m.